Over ons

MB Digital Ventures, opgericht uit de successen van MB Reclamebureau, is een innovatief en dynamisch bedrijf dat zich inzet voor de groei en het succes van bedrijven en professionals.

Door middel van onze diverse dochterondernemingen en merken bieden we een breed scala aan diensten en producten gericht op het verbeteren van de bedrijfsvoering en het creëren van een omgeving waarin passie en ondernemerschap kunnen floreren. Met MB Digital Ventures als partner, ben je klaar om nieuwe hoogten te bereiken in jouw zakelijke reis.

Onze kernwaarden

Over MB Digital Ventures

MB Digital Ventures is een dynamisch, innovatief bedrijf dat zich inzet voor het bevorderen van groei en succes bij ondernemers en professionals. We combineren de expertise van diverse dochterondernemingen om een breed scala aan digitale diensten en producten te bieden. Elk van deze aangeboden diensten en producten is ontworpen om de bedrijfsvoering te verbeteren en een omgeving te creëren waarin passie en ondernemerschap kunnen floreren. Ons doel is om niet alleen een leverancier van digitale oplossingen te zijn, maar een partner voor onze klanten op hun pad naar succes.

Onze geschiedenis

MB Digital Ventures is voortgekomen uit de successen en groei van MB Reclamebureau, dat in 2016 werd opgericht door Mike Brachten. Als jong en dynamisch reclamebureau hielp MB Reclamebureau bedrijven om succes te behalen met een breed scala aan IT- en design-diensten. Sinds de oprichting heeft MB Reclamebureau een indrukwekkende evolutie doorgemaakt, waarin het zijn diensten verder uitbreidde en nieuwe merken startte. Deze expansie en diversificatie leidde tot de oprichting van MB Digital Ventures – een weerspiegeling van onze groei en onze toekomstgerichte visie.

Door onze reis heen blijven we onze klanten centraal stellen, voortdurend innoveren en streven naar kwaliteit in alles wat we doen. Met MB Digital Ventures zijn we goed gepositioneerd om onze klanten nog beter te dienen en ze te ondersteunen bij elke stap van hun bedrijfsgroei.

Onze bedrijven en diensten

MB Digital Ventures is het moederschip dat een verscheidenheid aan dochterondernemingen herbergt, elk met hun eigen specialismen en diensten.

MB Reclamebureau, de oorsprong van ons verhaal, blijft zich richten op grafische vormgeving en drukwerk. MB Web Solutions biedt webdesign voor nieuwe sites, redesigns, hosting en WordPress-onderhoud. Consultify focust op IT Consultancy, Business Process Automation Consultancy en Development, en Digital Transformation Consultancy. En dan is er nog LinkProducts, waar we NFC-producten ontwikkelen en verkopen, gekoppeld aan het LinkProducts-platform voor het eenvoudig delen van links en contactgegevens.

Wilt u met ons samenwerken?

Bij MB Digital Ventures staan we klaar om u te helpen bij het bereiken van uw zakelijke doelen. Onze experts combineren passie, innovatie en toewijding om ervoor te zorgen dat uw organisatie floreert in de digitale wereld. Zet vandaag nog de eerste stap op uw weg naar succes. Neem direct contact met ons op, of benader een van onze specifieke organisaties.

Onze Missie

We zijn gepassioneerd door de kracht van technologie om bedrijven en professionals te transformeren. Wij ontwikkelen innovatieve digitale producten en diensten die zowel start-ups als gevestigde bedrijven helpen om efficiënter te werken en te groeien, terwijl zij zich focussen op waar ze echt van houden: hun bedrijf runnen. Onze missie is niet alleen om de bedrijfsvoering te verbeteren, maar om een omgeving te creëren waarin passie en ondernemerschap kunnen floreren.

Onze Visie

We zien een wereld voor ons waarin technologie de kracht heeft om bedrijven en professionals naar nieuwe hoogten te tillen. Als vernieuwers in onze sector streven we ernaar om baanbrekende digitale producten en diensten te creëren die klanten in staat stellen hun doelen te bereiken en te overtreffen. Onze focus ligt op het leveren van duurzame groei en voortdurende verbetering, door middel van betrouwbare, gebruiksvriendelijke oplossingen die de unieke behoeften van onze klanten ondersteunen.

Onze Kernwaarden

Klantgerichtheid

Wij begrijpen de behoeften en uitdagingen van onze klanten en leveren oplossingen die hen écht helpen succesvol te zijn.

Kwaliteit

Wij streven naar perfectie in de ontwikkeling en levering van onze digitale oplossingen, met de nadruk op betrouwbaarheid, prestaties en gebruiksgemak.

Innovatie

Wij streven naar voortdurende verbetering van onze organisatie en aanbod en ontwikkelen innovatieve digitale producten en diensten die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Samenwerking

Wij zijn nauw betrokken met partners en onze klanten en luisteren naar hun feedback en input om gezamenlijk te werken aan ons succes.

Integriteit

Wij handelen met integriteit, eerlijkheid en op een ethische manier binnen onze organisatie en met onze klanten en partners.

Totaaloplossingen

Wij bieden geïntegreerde totaaloplossingen aan, waarbij onze digitale producten en diensten perfect op elkaar aansluiten, zodat klanten complete afdelingen aan ons kunnen uitbesteden.