Hoe stel je je e-mail van MB Reclamebureau in?

Als je een e-mailaccount hebt bij MB Reclamebureau, dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk instellen om zakelijke e-mails te kunnen ontvangen en versturen. In dit artikel geven we je stap voor stap instructies om je e-mail van MB Reclamebureau in te stellen op verschillende apparaten.

Nog geen e-mailaccount bij MB Reclamebureau?

Webmail op mbhosting.nl

Als je gebruik wilt maken van de webmail op mbhosting.nl, dan kun je de volgende stappen volgen:

 1. Open een webbrowser en ga naar https://webmail.mbhosting.nl/.
 2. Vul je gebruikersnaam (jouw e-mailadres) en wachtwoord in.
 3. Klik op \’Inloggen\’ om toegang te krijgen tot je e-mail.

Instellen van IMAP en SMTP

Als je jouw e-mail wilt instellen op een e-mailclient zoals Outlook, Thunderbird of Apple Mail, dan heb je de volgende informatie nodig:

 • Server voor IMAP: mbhosting.nl
 • Poort voor IMAP: 993
 • Server voor SMTP: mbhosting.nl
 • Poort voor SMTP: 465

Gebruik deze informatie om je e-mailclient in te stellen. Let erop dat je bij het instellen van SMTP de optie \”SSL\” of \”TLS\” selecteert voor de beveiligingsinstellingen.

Mail op een iOS device

Voor het instellen van e-mail op een iOS apparaat, kun je de volgende stappen volgen:

 1. Ga naar onze tool: E-Mail instellen van MB Reclamebureau en voer jouw e-mailadres in. Kies \”iOS\” als platform.
 2. Vul je de tool in met het iOS-apparaat waarop je het e-mailaccount wilt instellen? Klik dan op de link. Vul je de tool in met een ander apparaat? Scan dan de QR-code met je iOS-apparaat.
 3. Er verschijnt een melding dat er een configuratieprofiel wordt gedownload. Klik op \’Sta toe\’ en vervolgens op \’Sluit\’ zodra het profiel is gedownload.
 4. Open de app \’Instellingen\’. Bovenaan zie je een melding \’Profiel gedownload\’. Klik hierop. Zie je deze melding niet? Ga dan naar Algemeen > VPN- en apparaatbeheer. Het profiel wordt weergegeven onder \’Gedownload profiel\’.
 5. Klik op \’Installeer\’ en voer je toegangscode in.
 6. Klik nogmaals op \’Installeer\’.
 7. Voer het wachtwoord van je e-mailaccount in en klik op \’Volgende\’.
 8. Klik op \’Gereed\’ zodra de installatie is voltooid.

Door de stappen te volgen die in dit artikel worden beschreven, kun je snel en eenvoudig je e-mail van MB Reclamebureau instellen op verschillende apparaten. Of je nu gebruik maakt van webmail of een e-mailclient, zorg ervoor dat je de juiste serverinstellingen gebruikt en de beveiligingsinstellingen goed instelt om je e-mail veilig en betrouwbaar te houden.